layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nyheder

Ny middelalderkirke på Europæisk Middelalder Festival

01. juli 2016

Middelalderfestivalen i Horsens skal have sin egen middelalderkirke og derfor skal der bygges et kirkerum på festivalpladsen.

Tilmelding til EMF 2016

15. december 2015

Det er nu muligt at tilmelde sig Europæisk Middelalder Festival 2016 som bodholder eller forening her. Vær med til at gøre festivalen i 2016 til endnu en uforglemmelig oplevelse. Ansøgningsfrist d. 12. februar 2016. 

Det er også muligt at tilmelde sig som frivillig her, hvis du vil være med til at løse de mange opgaver, der skal løses for at få festivalen til at glide.  

Komediehuset på middelalderfestivalen

Oplev Komediehusets ligtog og…begravelsen!

24. august 2015

Instruktion: Thomas Nielsen og Sabrina Koch

Og ”liget” er et rigtigt menneske, der bliver rigtigt begravet for at styrke det dramatiske og spektakulære.

Udlejning af dragter

05. august 2015

Fra i år er det De Grønne Spejdere i Horsens, der står for udlejning af middelalderdragter. Ønsker du brændende at klæde dig i en flot dragt til årets middelalderfestival, kan du leje en dragt via de Grønne Spejderes hjemmeside www.eventspot.dk. Her kan du se billeder af dragterne og endda bestille og betale via hjemmesiden. Der er dragter til alle behov, aldre og størrelser. 

Program for EMF 2015 er klar!

31. juli 2015

Så er programmet til årets festival klar og igen i år vil festivalpladsen ved FÆNGSLET bugne af fantastiske koncerter, shows, lejre, boder, kulinariske oplevelser, børneaktiviteter, håndværkere og meget mere.  


Besøg Fængselsmuseet under Middelalderfestivalen

23. juli 2015
Mens du kan opleve det bedste af middelalderen udenfor, giver Fængselsmuseet det bedste af det bedste indenfor, når museet igen i år tilbyder sine populære rundvisninger både fredag og lørdag. Her vil museets kompetente rundvisere tre gange dagligt give dig et overblik over de vigtigste begivenheder i fængslets historie. Oplev blandt andet fortællingen om den sidste halshugning i Danmark, når rundvisningen går igennem den indre vestre gård, der normalt er lukket for publikum.
Horsens Kulturhistoriske Forening

Kom med til middelalderen

27. maj 2015
Aktivitetsdag for hele familien sammen med Horsens Kulturhistoriske Forening den lørdag den 20. juni.
EMF2014,smed

Nyt håndværkerområde

05. februar 2015

Der skal være et håndværkerområde på EMF 2015. Festivalen søger dygtige håndværkere, der kan vise, hvordan man lavede sværd, kurve, tøj, keramik og meget andet i middelalderen.  Området skal syde af god håndværkerstemning og publikum skal prøve, hvordan det var at være smed, væver og keramiker. 

Tilmeld dig her. 

Skriv til hllo@horsens.dk, hvis du har spørgsmål til området. 


BodholderEMF2014

Tilmelding for bodholdere

27. november 2014

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Europæisk Middelalder Festival 2015 som bodholder eller håndværker, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på hjemmesiden. Ansøgningen skal være udfyldt og sendt via festivalens hjemmeside senest den 11. februar 2015Klik her for mere information.

Tolkiens Univers - et ekko af middelalderen

Vær med i lodtrækning om tre flotte bøger

12. oktober 2014

Besøg Tolkiens Univers – et ekko af middelalderen i efterårsferien og vær med i lodtrækningen om en af tre flotte bøger, der går bagom det fantastiske univers i Hobbitten.

 

Vælg periode for nyheder
« 2015
seneste 2016
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontakt: 
Email: middelalderfestival@horsens.dk, 
Telefon: +45 76292130