layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nyheder

Program for EMF 2015 er klar!

31. juli 2015

Så er programmet til årets festival klar og igen i år vil festivalpladsen ved FÆNGSLET bugne af fantastiske koncerter, shows, lejre, boder, kulinariske oplevelser, børneaktiviteter, håndværkere og meget mere.  


Besøg Fængselsmuseet under Middelalderfestivalen

23. juli 2015
Mens du kan opleve det bedste af middelalderen udenfor, giver Fængselsmuseet det bedste af det bedste indenfor, når museet igen i år tilbyder sine populære rundvisninger både fredag og lørdag. Her vil museets kompetente rundvisere tre gange dagligt give dig et overblik over de vigtigste begivenheder i fængslets historie. Oplev blandt andet fortællingen om den sidste halshugning i Danmark, når rundvisningen går igennem den indre vestre gård, der normalt er lukket for publikum.
Horsens Kulturhistoriske Forening

Kom med til middelalderen

27. maj 2015
Aktivitetsdag for hele familien sammen med Horsens Kulturhistoriske Forening den lørdag den 20. juni.
EMF2014,smed

Nyt håndværkerområde

05. februar 2015

Der skal være et håndværkerområde på EMF 2015. Festivalen søger dygtige håndværkere, der kan vise, hvordan man lavede sværd, kurve, tøj, keramik og meget andet i middelalderen.  Området skal syde af god håndværkerstemning og publikum skal prøve, hvordan det var at være smed, væver og keramiker. 

Tilmeld dig her. 

Skriv til hllo@horsens.dk, hvis du har spørgsmål til området. 


BodholderEMF2014

Tilmelding for bodholdere

27. november 2014

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Europæisk Middelalder Festival 2015 som bodholder eller håndværker, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på hjemmesiden. Ansøgningen skal være udfyldt og sendt via festivalens hjemmeside senest den 11. februar 2015Klik her for mere information.

Tolkiens Univers - et ekko af middelalderen

Vær med i lodtrækning om tre flotte bøger

12. oktober 2014

Besøg Tolkiens Univers – et ekko af middelalderen i efterårsferien og vær med i lodtrækningen om en af tre flotte bøger, der går bagom det fantastiske univers i Hobbitten.

Tolkiens Univers - et ekko af middelalderen

Sidste chance for Tolkien-fans

02. oktober 2014
Den fascinerende Tolkien-udstilling på FÆNGSLET går ind i slutspurt. I efterårsferien er udstillingen åben alle dage.
Europæisk Middelalder Festival ved FÆNGSLET

Tak for i år

05. september 2014

Tak for i år og for en fantastisk festival, hvor vi trodsede vejrguderne og holdt stand på trods af tunge regnskyer. Næsten 56.000 gæster trodsede vejret og nød den gode stemning på festivalpladsen.

Europæisk Middelalder Festival

Marked med handelsfolk fra nær og fjern

01. august 2014
Det store puslespil er gået op, og festivalens 110 bodholdere, håndværkere og feltlejre er fordelt rundt på festivalens fire områder; Borggården, Østermarken, Søndermarken og Børneområdet i Vestermarken. Oversigten over festivalpladsen og listen over bodholdere er klar her på hjemmesiden.
Europæisk Middelalder Festival

Tag med til Tolkiens fantastiske univers

19. juni 2014
Fredag den 29. august åbner Europæisk Middelalder Festival udstillingen Tolkiens Univers – et ekko af middelalderen, en samling af genstande fra filmatiseringerne af Ringenes Herre og Hobbitten. Samlingens størrelse er uden sidestykke i Europa - hvis ikke i verden - og ingen andre steder uden for New Zealand, hvor disse ting produceres, har man adgang til at se dem samlet.

 

Vælg periode for nyheder2
« 2014
seneste 2015
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontakt: 
Email: middelalderfestival@horsens.dk, 
Telefon: +45 76292130