layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nyheder

Europæisk Middelalder Festival

Tilmelding for middelalderbodholdere

02. december 2013

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Europæisk Middelalder Festival 2014 som bodholder eller håndværker, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på hjemmesiden. Ansøgningen skal være udfyldt og sendt via festivalens hjemmeside senest den 11. februar 2014. Klik her for mere information.

Vinder af Minecraft-konkurrence fundet

31. august 2013

Der er blevet bygget middelalderborge på livet løs i computerspillet Minecraft op til dette års Europæisk Middelalder Festival. Festivalen har nemlig afholdt en byggekonkurrence, og nu er vinderen fundet.

Finalister i Minecraft-konkurrence fundet

27. august 2013

Der er nu fundet seks finalister i Europæisk Middelalder Festivals Minecraft-konkurrence. Du kan være med til at afgøre, hvem der vinder. Og du kan møde finalisterne til middelalderfestivalen om lørdagen.

Husk kontanter til middelalderfestivalen

26. august 2013

Selvom der er gratis entré til hele festivalområdet vil Europæisk Middelalder Festival gerne opfordre festivalens gæster til at have lidt ekstra kontanter i tasken, når I kommer til middelalderfestival på fredag og lørdag.

Munkesang i fængselskirken

24. august 2013

Fredag og lørdag til middelalderfestivalen rykker Klosterkirkens munkekor ud af de vante rammer og op til fængselskirken, hvor de laver munkesang i mørket kl. 21.30. Det er en smuk og stemningsfuld oplevelse midt i middelalderfestivalens larm og røg. Munkekoret går i optog gennem festivalområdet til fængselskirken, hvor dørene åbnes kl. 21.15

Europæisk Middelalder Festival

Finurlige teateroplevelser til middelalderfestivalen

20. august 2013

De Grønne Spejdere, der blandt andet står bag festivalens middelalderskole, står bag endnu et fantastisk tilbud til børn og barnlige sjæle på dette års middelalderfestival. Et lav-selv-dukketeater hvor alle børn kan være med.

Europæisk Middelalder Festival - Minecraft

Er du god til Minecraft?

01. august 2013

Byg den sejeste middelalderborg i Minecraft og vind flotte præmier. I ugerne op til Europæisk Middelalder Festival afholder Kulturafdelingen og Horsens Bibliotek en landsdækkende konkurrence om, hvem der i onlinespillet Minecraft laver den flotteste og mest autentiske middelalderborg. Vinderen kåres lørdag den 31. august til middelalderfestivalen. Læs mere om konkurrencen og præmierne her.

Find vej til FÆNGSLET

31. juli 2013

Er du i tvivl om, hvordan du finder det nye festivalområde ved FÆNGSLET, eller hvor du kan parkere din bil, så kig her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på festivalkontoret.

Europæisk Middelalder Festival - 3D lysshow

Hvad skal du se til årets middelalderfestival?

02. juli 2013

Den 30. og 31. august byder Horsens for første gang velkommen til en fantastisk middelalderfestival på FÆNGSLET. Der er traditionen tro en stor ridderturnering, levende musik fra tre scener, middelalderskole og en masse teater og gøgl. Men I år byder festivalen også på en helt ny oplevelse. Det dramatiske 3D lysshow ”Angreb på Borgen” tager dig med på en fantastisk visuel rejse, hvor du ser en middelalderborg blive bygget op og gå til grunde under heftig kamp mod fjenden.

Nu kan du tilmelde dig som frivillig hjælper til årets festival

15. marts 2013

Den 30. og 31. august trækker Horsens i middelaldertøjet for 19. gang. I 2013 flytter Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET, hvor de imposante bygninger, ringmuren og parkerne understøtter illusionen om et middelaldermarked omkring en slotsbygning. 2013 er også året, hvor Europæisk Middelalder Festival igen kan invitere til ridderturnering.

 

Vælg periode for nyheder
« 2013
seneste 2014
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival
Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontaktperson: Iben Høgh Grøftehauge

Tlf.: 76292310 / 20801347
E-mail: middelalderfestival@horsens.dk