layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nu kan du tilmelde dig som frivillig hjælper til årets festival

15. marts 2013

Den 30. og 31. august trækker Horsens i middelaldertøjet for 19. gang. I 2013 flytter Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET, hvor de imposante bygninger, ringmuren og parkerne understøtter illusionen om et middelaldermarked omkring en slotsbygning. 2013 er også året, hvor Europæisk Middelalder Festival igen kan invitere til ridderturnering.

Riddergrupper, musikgrupper, gøglere og markedsfolk er allerede ved at forberede sig til endnu et par fantastiske middelalderdage i Horsens.  

Festivalen kan dog ikke klare sig uden de mange frivillige hjælpere, der hvert år lægger et imponerende stykke arbejde i festivalen, og vi er utrolig glade for den hjælp, vi får fra mange entusiastiske folk fra hele Danmark.

Igen i år har vi brug for folk til at løse et hav af forskellige opgaver. Så skynd dig ind på festivalens hjemmeside, hvis du har lyst til at hjælpe med afvikling af ridderturnering og andre arrangementer i arenaen, hjælpe og informere festivalens gæster, servicere bodholderne ved vareudleveringen, sætte gang i middelalderspil, skabe liv i gadebilledet eller på anden måde gøre det muligt at stable Europæisk Middelalder Festival middelalderfestival på benene.

Du kan tilmelde dig her, meget gerne inden 1. juni:

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,