layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Vinder af Minecraft-konkurrence fundet

31. august 2013

Der er blevet bygget middelalderborge på livet løs i computerspillet Minecraft op til dette års Europæisk Middelalder Festival. Festivalen har nemlig afholdt en byggekonkurrence, og nu er vinderen fundet.

Det er på fornemste vis lykkedes at kombinere fortid og nutid ved årets Europæisk Middelalder Festival. I ugerne inden festivalen er der blevet afholdt en konkurrence i computerspillet Minecraft, hvor deltagerne har konkurreret om at bygge flotte, autentiske middelalderborge. Vinderen er netop blevet fundet, og det blev den meget unge deltager August Pedersen, som løb med sejren og den nye spillekonsol Xbox One, der var på højkant.

Entusiastiske deltagere
Minekraft-konkurrencen har været en rigtig stor succes på flere måder. Blandt andet var der væsentligt flere byggehold, som gerne ville være med, end de 50, der var plads til. Men mindst lige så vigtigt har konkurrencen båret præg af en utroligt stor entusiasme blandt deltagerne. Administrativ medarbejder Kim Maarup fra Horsens Kommunes Kulturafdeling fortæller:

”Det har været fantastisk at opleve, hvor meget spillerne er gået op i konkurrencen, og vi er meget glade for, at vi har kunnet engagere så mange dygtige og kreative spillere på den her måde.”

Skulle du have haft lyst til at deltage i Minekraft-konkurrencen, er beskeden fra arrangørerne bag, Horsens Kommunes Kulturafdeling, at det endnu ikke afgjort, om konkurrencen gentager sig til næste år. De gode erfaringer med at bruge Minecraft vil man dog tage med videre i kulturafdelingens arbejde, lyder det.

Vinderbyggeriet kan ses på Europæisk Middelalder Festivals facebookside: www.facebook.com/middelalderfestival   

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,