layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Trafik- og parkeringsinformation

20. august 2018

Har du planer om at besøge Europæisk Middelalder Festival i Horsens d. 24.-25. august? Læs med her for at få den bedst mulige trafikale oplevelse.

Vi opfordrer alle, der har mulighed for det, til at lade bilen blive hjemme og tage offentlig transport, cyklen eller gåben til festivalen.

- Hvis du vælger at tage toget til Horsens Banegård kan du gå de ca. 25. min til FÆNGSLET eller tage bybus nr. 9. Bussen kører efter en særlig køreplan med ekstra afgange denne weekend. Den kører bl.a. fra Banegården, forbi Forum Horsens og stopper lige foran FÆNGSLET. Se køreplanen inkl. de særlige afgange under Middelalderfestivalen her: https://bit.ly/2LNiLax
- Ankommer du i bil er der betalingsparkering, til 50 kr. for hele dagen, på områderne lige omkring FÆNGSLET. I kan betale med både MobilePay og kontanter. Indtægterne fra betalingsparkering går til lokale foreninger og udvikling af festivalen.
- Der kan også parkeres gratis bl.a. på Nordre Strandvej (12 min på gåben/900 m. til Fængslet) eller ved Forum Horsens (17 min på gåben/1,4 km eller to stop med bybus 9).
Vi beder jer om at respekterer trafik- og parkeringsreglerne, også på de omkringliggende gader. Hvis reglerne overholdes kan både festivalgæster og naboer få en dejlig weekend og evt. redningkøretøjer kan komme frem. P-vagter vil kontrollere i området. 

Læs mere om trafik- og parkeringsforhold omkring festivalen her:http://bit.ly/2uHY1Zl

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,