Nyheder

Vi søger en projektkoordinator til Europæisk Middelalderfestival

31. oktober 2018

I Horsens er vi vilde med kultur - og ved at løfte i flok er vi blevet en af de stærkeste nationale aktører på kultur- og eventområdet. Lige nu har Kultur og Eventafdelingen i Horsens kommune dog brug for din hjælp. De er nemlig på jagt med lys og lygte efter Danmarks skrappeste projektkoordinator inden for kulturområdet.

Trafik- og parkeringsinformation

20. august 2018

Har du planer om at besøge Europæisk Middelalder Festival i Horsens d. 24.-25. august? Læs med her for at få den bedst mulige trafikale oplevelse.

Info om ild på Europæisk Middelalder Festival

16. august 2018

Afbrændingsforbuddet er fjernet for Europæisk Middelalder Festival 

Europæisk middelalderfestival

Programmet er klar til Europæisk Middelalder Festival

13. august 2018

Den 24.-25. august er der igen Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET i Horsens. Programmet er nu klar og pakket med spændende nye og velkendte oplevelser.

Ansøgningsfristen for bodholdere skubbes

06. april 2018

Hvis du ikke har fået ansøgt om plads til din bod på Europæisk Middelalder Festival 2018, så har du altså stadig chancen!

Tilmeldingen til EMF 2018 er nu åben!

08. februar 2018

Så er tilmeldingen endeligt online.

Nye ansigter i sekretariat på EMF

12. januar 2018

Middelalderfestivalen i Horsens bliver fra nu af styret og ledt med hård hånd af et stærkt næsten nyt team. 

 

Middelalder i midtbyen

18. august 2017

Igen i år vil KUBEN på Søndergade summe af middelalderstemning som optakt til Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET.

Trafik-info

17. august 2017

Har du planer om at besøge Europæisk Middelalder Festival i Horsens d. 25.-26. august? Læs med her for at få den bedst mulige trafikale oplevelse.

Programmet til årets middelalderfestival er klar

10. august 2017

Den 25. og 26. august er der Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET i Horsens for 23. gang. I år er et helt særligt år, da festivalen fejrer, at det er 500 år siden Martin Luther startede reformationen ved at skrive sine berømte 95 teser. Årets reformationstema markeres med flere nye og spændende indslag og aktiviteter for alle aldre, men festivalen byder selvfølgelig også på velkendte indslag som ridderturnering og et væld af musikere, gøglere og bodholdere.  

 Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,