layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nyheder

Vinder af Minecraft-konkurrence fundet

31. august 2013

Der er blevet bygget middelalderborge på livet løs i computerspillet Minecraft op til dette års Europæisk Middelalder Festival. Festivalen har nemlig afholdt en byggekonkurrence, og nu er vinderen fundet.

Finalister i Minecraft-konkurrence fundet

27. august 2013

Der er nu fundet seks finalister i Europæisk Middelalder Festivals Minecraft-konkurrence. Du kan være med til at afgøre, hvem der vinder. Og du kan møde finalisterne til middelalderfestivalen om lørdagen.

Husk kontanter til middelalderfestivalen

26. august 2013

Selvom der er gratis entré til hele festivalområdet vil Europæisk Middelalder Festival gerne opfordre festivalens gæster til at have lidt ekstra kontanter i tasken, når I kommer til middelalderfestival på fredag og lørdag.

Munkesang i fængselskirken

24. august 2013

Fredag og lørdag til middelalderfestivalen rykker Klosterkirkens munkekor ud af de vante rammer og op til fængselskirken, hvor de laver munkesang i mørket kl. 21.30. Det er en smuk og stemningsfuld oplevelse midt i middelalderfestivalens larm og røg. Munkekoret går i optog gennem festivalområdet til fængselskirken, hvor dørene åbnes kl. 21.15

Europæisk Middelalder Festival

Finurlige teateroplevelser til middelalderfestivalen

20. august 2013

De Grønne Spejdere, der blandt andet står bag festivalens middelalderskole, står bag endnu et fantastisk tilbud til børn og barnlige sjæle på dette års middelalderfestival. Et lav-selv-dukketeater hvor alle børn kan være med.

Europæisk Middelalder Festival - Minecraft

Er du god til Minecraft?

01. august 2013

Byg den sejeste middelalderborg i Minecraft og vind flotte præmier. I ugerne op til Europæisk Middelalder Festival afholder Kulturafdelingen og Horsens Bibliotek en landsdækkende konkurrence om, hvem der i onlinespillet Minecraft laver den flotteste og mest autentiske middelalderborg. Vinderen kåres lørdag den 31. august til middelalderfestivalen. Læs mere om konkurrencen og præmierne her.

 

Vælg periode for nyheder
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,