layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nordisk Netværk for Middelalderfestivaler

Den 12. januar 2012 blev Nordisk Netværk for Middelalderfestivaler stiftet mellem Europæisk Middelalder Festival, Medeltidsveckan på Gotland i Sverige samt Tønsberg Middelalderfestival og Re Middelalderdager i Norge. Formålet med samarbejdet mellem festivalerne er at udveksle erfaringer, ideer og viden.

Det er fire meget forskellige festivaler – både små og store, nye og gamle. Samarbejdet skulle gerne udvikle sig til, at også festivalernes deltagere får et udbytte. Det kunne for eksempel være samarbejde omkring grupper, hvor musikgrupper, gøglertrupper, riddergrupper m.m. får mulighed for at optræde på alle festivalerne eller lokale foreninger får mulighed for at besøge de andre festivaler med en lejr og formidle viden og interagere med festivalens publikum og andre deltagere. På sigt forventer festivalerne at afholde en årlig konference med foredrag og workshops om udvikling af middelalderfestivaler. 

Man er velkommen til at kontakte projektkoordinator Anne Sofie van Norde, hvis man vil høre mere og få etableret kontakt til en af de andre festivaler i netværket.


Tønsberg Middelalderfestival
          Re Middelalderdager          Medeltidsveckan Visby

Europæisk Middelalder Festival         

 

 


 


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,