layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 
TTolkiens Univers - et ekko af middelalderen

Ugens genstand - Bilbos kontrakt

I uge 38 sætter vi fokus på Bilbos kontrakt. I fortællingen om Hobbitten spiller Kontrakten en væsentlig rolle. Dværgen Thorin Oakenshield er desperat for at finde den rette mand til at tage sig af en vigtig opgave. I Kontrakten fremgår opgavens vilkår, som giver udsigter til en eventyrlig rejse. En rejse som mange Hobbitter vil forsøge at undgå.

Den underskrevne kontrakt mellem Bilbo Sækker og dværgene er håndlavet af kunstner Daniel Reeve, som lavede den ikoniske originale kontrakt til filmen Hobbitten: En uventet rejse. Kontrakten i udstillingen er en unik og autentisk gengivelse af originalen. Den måler 141 cm. x 66 cm. og er lavet på høj kvalitets akvarelpapir. Kontrakten er produceret udelukkende ved hjælp af håndarbejde.

”Creating these things for the films was such a pleasure – but after their fleeting moments in the movie, they’re gone. So it’s fantastic now to be able to faithfully reproduce them for fans, to own for themselves, and enjoy all the detail that went into them, the detail that can never be fully appreciated on screen.” Citat: Daniel Reeve

Uge 37 - Herskerringen
Uge 39 - Sting, Fine art - limited edition
Uge 40 - Azog Besudleren og dværgen Thorin Egekjold
Uge 41 - Arwens halssmykke, Evenstar
Uge 42 - Sauron og hans fæstning Barad-dûr

 


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,